Přejít na Gender Studies
feminismus.czčlánky › Red Hat

Red Hat

28. únor 2018

Red Hat je mezinárodním poskytovatelem open source softwarových řešení se zaměřením na vysoce spolehlivé a výkonné cloudové, virtualizační, úložné, linuxové a middlewarové technologie. Brněnská pobočka je největším vývojovým centrem společnosti Red Hat na světě.

 

Společnost Red Hat patří mezi studenty dlouhodobě k preferovaným zaměstnavatelům. V posledním ročníku TOP Zaměstnavatel jsme obsadili 5. místo a obdrželi jsme titul Skokan roku.


Girls Day ve společnosti Red Hat nabízí skvělou příležitost, jak poznat firemní kulturu naší společnosti a prohlédnout si naše moderní kanceláře. V rámci bohatého programu budete mít možnost se seznámit se ženami, které se s Vámi rády podělí o zkušenosti, jak proniknout do oblasti IT.

 

Sídlo (místo, kde se bude Girls Day konat):

Red Hat, Purkyňova 111, budova TPB-B, Brno-Královo Pole.

 

Jak se dostat na místo konání v den akce:

Akce se koná v budově společnosti Red Hat na ulici Purkyňova 111, budova TPB-B. Dostanete se k nám tramvají číslo 12, zastávka Technologický park. Hned naproti zastávce je červeno-šedá budova naší společnosti. Trasa bude označena šipkami, na recepci vás vyzvednou organizátoři akce.

 

Program Girls Day 26. dubna 2018:

9:00 - Registrace

9:15 - Zahájení a představení firmy Red Hat

9:40 - Jak začít v Red Hatu (kurzy, stáže, zkrácený/plný úvazek)?

10:00 - Interaktivní workshop – návštěva týmu, seznámení se s každodenním životem

11:00 - Tea break

11:15 - Diskuze se zaměstnankyněmi Red Hatu

12:00 - Prohlídka budovy + ukončení